Nieuwbouwzondag

Op 21 oktober is het weer zo ver: nieuwbouwzondag! Maak kennis met verschillende nieuwbouwprojecten en stel ons al je vragen. Wij zullen je met open armen ontvangen in een van onze onderstaande projecten van 14-18u.

1/ Residentie Albatros - Waregem

16 stijlvolle appartementen in een prachtige nieuwbouwresidentie.
De appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen, omvatten 1, 2, of 3 slaapkamers met een bewoonbare oppervlakte van 77m² tot 163 m². Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met open ingerichte keuken, ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en/of ligbad, zongericht terras, private ondergrondse garage en een aparte berging, zowel in het appartement als in de kelderverdieping.
De penthouses met prachtig panoramisch zicht zijn de toppers bij uitstek!

albatros

> Bekijk meer foto's & info

Residentie Albatros bevindt zich op wandelafstand van de Grote Markt van Waregem.
De appartementen zijn centraal en toch rustig gelegen. Belangrijke invalswegen naar autosnelweg en station, vlakbij bushalte en “Park Baron Casier”.
Doet dit alles u verlangen naar meer?

Kom en bekijk dan ons nieuwe modelappartement!
In ons nieuwe modelappartement kan u even wegdromen bij het zien van de mogelijkheden die er zijn om de leefruimte en de grote open keuken in te richten.

2/ Evergreens

Pand uit de 17de eeuw verbouwd tot luxeflats
Een hoekpand vlak bij de Onze-Lieve-Vrouwekerk wordt ingericht als residentie Evergreens. Het deels uit de zeventiende eeuw behouden pand krijgt drie luxeflats, terwijl er op het gelijkvloers plaats is voor een handelszaak.

Evergreens Kortrijk evergreens

> Bekijk meer foto's & info

Met de verkoop zal nog dit jaar gestart worden. De residentie zelf moet tegen het zomerverlof van 2019 instapklaar zijn.
Het gaat over luxeflats tot 150 m², met telkens een open leefruimte, 2 slaapkamers, een badkamer, een keuken en een berging. Uniek is de hoogte van de flats (tot 3,5m) de privélift met code die in de flats zelf uitkomt en het zicht op de Onze-Lieve-Vrouwe en Sint-Maartenskerk.

Kom al eens kijken op Nieuwbouwzondag 21 oktober tussen 14 en 18u. Locatie: Deken Zegerplein op hoek OLV straat, Kortrijk

3/ City gardens

Nieuw project in centrum Waregem.

City Gardens wordt opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen. In totaal zijn er 18 appartementen en 3 handelsruimtes voorzien, verdeeld over de 2 gebouwen. Nu reeds zijn meer dan 40 % van de appartementen verkocht.

city gardens city gardens

De afbraakwerken zijn momenteel in uitvoering. Wenst u meer informatie over City gardens? Kom dan op Nieuwbouwzondag 21 oktober langs tussen 14 en 18u in residentie Albatros. Wij staan u daar graag te woord voor al uw vragen over City gardens.

Locatie: hoek Keukeldam - Damweg, 8790 Waregem

> Bekijk meer foto's & info

 

Ontdek ook onze andere nieuwbouwprojecten of laat ons weten wat je precies zoekt. Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de ideale woonst. 

Wenst u gecontacteerd te worden hierover?