LAATSTE APPARTEMENT VERKOCHT

Bent u benieuwd ? Wacht niet en mail ons op verkoop@groepthiers.be of bel 0499/11 77 66 - 056 21 61 61

Prachtig nieuwbouwproject 'City Gardens I', in hartje Waregem

Het project City Gardens is opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen.
De residentie werd ontworpen door Goedefroo+Goedefroo architecten in een hedendaagse en tijdloze architectuur met veel lichtinval dat zorgt voor een aangename leefomgeving.

U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur.
Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17.
De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, genaamd City Gardens I, het ander gebouw aan de Meersstraat, genaamd City Gardens II.
Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit uw appartement zicht heeft op een groene binnentuin.

Er is extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Verder heeft elke bewoner van de residentie, toegang tot de privé fitnessruimte en geniet u van zowel een terras aan de voorkant als aan de achterkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend-, middag- als avondzon en is er veel lichtinval.

Er worden ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, op deze manier kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen.

In totaal zijn er 18 appartementen en 3 handelsruimtes voorzien, verdeeld over de 2 gebouwen. U heeft de keuze tussen 2- of 3-slaapkamerappartementen waarbij ruimte, comfort en een hoogstaande afwerking steeds centraal staan. Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse - of kelderverdieping.

Elk gebouw beschikt bovendien ook over een eSafe-brievenbus(*).
(*)De eSafe Wall is dé totaaloplossing voor de aflevering en ophaling van pakjes via de inkomhal van een appartement of meergezinswoning. Combinatie van elektrische brievenbussen, eSafe pakketvakken, deurbellen en videofoon in één ensemble.

Garages en overdekte staanplaatsen kunnen apart aangekocht worden.

Bent u benieuwd ? Wacht niet en mail ons op verkoop@groepthiers.be of bel 0499/11 77 66 - 056 21 61 61.

Pandenlijst
Referentie Type Totale oppervlakte Oppervlakte terras # slaapkamers # badkamers Prijsklasse
Meersstr 2.2 Appartement 134 m2 12 m2 3 2