Panoramisch wonen op toplocaties in Waregem

Kwalitatief wonen op een toplocatie, dat is wonen in Waregem. Maak kennis met vier ruime en klassevolle penthouses in het centrum van deze authentieke stad en ontdek alle troeven van ons exclusief woonaanbod:

1. Residentie Gaverpark - Damweg 7 - Waregem

Het penthouse, gelegen op de derde verdieping, heeft een oppervlakte van maar liefst 151 m2 en zongerichte terrassen die u een panoramisch zicht bieden over Waregem. De piekfijne afwerking en oog voor detail zorgen voor een exclusief wooncomfort.

►Ontdek dit penthouse

Zithoek Residentie Gaverpark
Keuken Residentie Gaverpark
Gevel Residentie Gaverpark

2. Residentie Albatros - Keukeldam/Damweg - Waregem

Op wandelafstand van de Markt van Waregem treft u dit stijlvolle complex met 16 appartementen. In de woonkamer van dit klassevolle dakappartement geniet u van een fenomenaal uitzicht over de stad en een maximale ruimtebeleving.

►Ontdek dit penthouse

Gevel residente albatros
Zitruimte residente albatros
Zitruimte residente albatros

3. Residentie Juline - Keukeldam 62 - Waregem

Bent u op zoek naar exclusief en luxueus wonen? De volledige bovenverdieping van deze residentie is voorbehouden voor een schitterend penthouse. Met aandacht voor privacy, kwaliteit en ruimte om zelf wijzigingen aan te brengen, komt u hier thuis in uw droomwoning.

►Ontdek dit penthouse

Zithoek Residentie Juline
Luchtbeeld Residentie Juline
Keuken Residentie Juline

4. Residentie Feniks - Meersstraat 58 - Waregem

VERKOCHT

Kom binnen via de majestueuze inkomhal en neem de glazen lift naar uw fenomenale penthouse. Dit ruime luxeappartement biedt u naast een open haard, fitness- of werkruimte ook een exclusief uitzicht op de Markt van Waregem.

Zitruimte Residentie Feniks
Keuken Residentie Feniks
Inkom Residentie Feniks

Voor meer info kan je contact opnemen via info@thiers.be of 056 44 11 11