Te huur

Appartement
Kortrijk

Referentie
VH-1235
€ 795/maand

Dit appartement is gelegen op amper 1 minuut wandelen van de Grote Markt. Bovendien heeft u een prachtig uitzicht op de Sint-Maartenskerk. Unieke TOPlocatie voor wie houdt van een gezellig stekje in het centrum!

Indeling als volgt:
Via de inkom bereikt u de ruime woonkamer volledig in eiken parket. Aansluitend kan u een open keuken terugvinden met inductiekookplaat, combi-oven, vaatwas, dampkap en frigo met vriesvak. Deze is volledig in het wit opgeschilderd en afgewerkt met mooie spotverlichting. Voor de vloer werd gekozen voor een keramische tegel.

In de badkamer kan u kennis maken met een inloopdouche en een dubbele lavabo met hang -en spiegelkasten. Er zijn ook nog 2 bergruimtes (waarvan 1 aanpalend aan de keuken) aanwezig en in de hal is er ook voorziening van een apart toilet.

Tot slot zijn er nog 2 volwaardige slaapkamers aanwezig. Deze kamers beschikken over een mooie parketvloer en werd afgewerkt met enkele sfeervolle spotjes.

Het pand wordt verwarmd met een warmtepomp, dit zorgt voor een aangename warmte en is bovendien zéér voordelig in verbruik.

Gordijnen zijn eventueel over te nemen.

EXTRA TROEVEN: Kelderberging inbegrepen in de prijs.

!! ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR !!

Contract 9 jaar (type 3-6-9) - waarborg: 3 maanden via Korfine nv - syndic inclusief - ramenwasser: 40 EUR / 3 maand - vast inkomen vereist - EPC: 336 kWh/m²

Indeling
Badkamer
1
Berging
1
Eetkamer
1
Kelder
1
Keuken
1
Toilet
1
Slaapkamer
2
Woonkamer
1
Technical
Dak
Goed
Raamwerk
Goed
Beglazing
Goed
Verwarming
Goed
Elektriciteit
Goed
Sanitair
Goed
Isolatie
Goed
Keuken
Goed
EPC
Goed
EPC
297 kWh/m²
Bewoonbare oppervlakte
0 m2
Grondoppervlakte
91 m2
Bouwjaar
1990
Bouwvergunning
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Verkavelingsvergunning
Neen
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde