Te koop

Appartement
Waregem

Referentie
VK-821C
€ 175.000

City Gardens wordt opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen. U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur. Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17. De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, het andere aan de Meersstraat. Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit de appartementen zicht heeft op een groene binnentuin.

 

Er wordt extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Er worden uiterst ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, alsook voor de vloerafwerking is parket inbegrepen. Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse of kelderverdieping.

Dermate kan u het appartement afwerken met hoogwaardige materialen. Verder beschikt de residentie over een privé fitnessruimte en geniet u van een aangename terrasruimte die zowel vanuit de leefruimte als vanuit de slaapkamer betreden kan worden. Doordat de volledige breedte van het appartement voorzien is van raampartijen, die zelf rond het terras lopen, geniet u van een maximum aan lichtinval en gevoelsruimte.

Deze 1-slaapkamerapppartementen hebben een oppervlakte van 55 m² en 4 m² terras en zijn zowel beschikbaar in de Stormestraat als in de Meersstraat.

3,3% NETTO-RENDEMENT!

UPDATE: funderingswerken in uitvoering

Meer info? Contacteer ons!

Indeling
Badkamer
1
Berging
2
Keuken
1
Slaapkamer
1
Toilet
1
Terras
1
Woonkamer
1
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Grondoppervlakte
59 m2
Bouwjaar
2018
Bouwvergunning
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Verkavelingsvergunning
Ja
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied