Te koop

Appartement
Waregem

Referentie
Stormestr 3.2
€ 185.000

1-slaapkamerappartement van 55 m² + terras van 4 m² aan de voorkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend- en middagzon en is er veel lichtinval.

U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur. Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17. De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, genaamd City Gardens I, het ander gebouw aan de Meersstraat, genaamd City Gardens II. Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit uw appartement zicht heeft op een groene binnentuin. Er wordt extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Verder heeft elke bewoner van de residentie, toegang tot de privé fitnessruimte.

Er worden ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer. Op deze manier kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen. Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse - of kelderverdieping.

Indeling
Badkamer
1
Berging
2
Keuken
1
Slaapkamer
1
Toilet
1
Terras
1
Woonkamer
1
Technical
Dak
Zeer goed
Raamwerk
Zeer goed
Beglazing
Dubbele
Zeer goed
Verwarming
Aardgas
Zeer goed
Elektriciteit
Zeer goed
Loodgieter
Zeer goed
Sanitair
Zeer goed
Isolatie
Zeer goed
Keuken
Zeer goed
EPC
Zeer goed
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Oppervlakte terras
4 m2
Grondoppervlakte
59 m2
Bouwjaar
2018
Bouwvergunning
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Verkavelingsvergunning
Ja
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied