Te koop

Appartement
Waregem

Referentie
Meersstr 1.3
€ 300.000

City Gardens wordt opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen. U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur. Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17. De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat, het andere aan de Meersstraat. Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit de appartementen zicht heeft op een groene binnentuin.

 

Er wordt extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Daarnaast worden uiterst ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, alsook voor de vloerafwerking is parket inbegrepen. Dermate kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen. U geniet van zowel een terras aan de voorkant als aan de achterkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend-, middag- als avondzon. De residentie beschikt over een privé fitnessruimte.
 

Dit appartement is gelegen in de residentie City Gardens II aan de kant van de Meersstraat en heeft een oppervlakte van 86m² en 13m² terras verdeeld over de 2 terrassen. Dankzij de doorzonleefruimte geniet u van een maximum aan lichtinval. Het terras kan ook betreed worden via de slaapkamer. De achterkant van het appartement kijkt op een ruime binnenplaats aangekleed in groen.

Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse of kelderverdieping.

Meer info? Contacteer ons!

 

Indeling
Badkamer
1
Berging
2
Keuken
1
Slaapkamer
2
Toilet
1
Terras
2
Woonkamer
1
Grondoppervlakte
99 m2
Bouwjaar
2018
Bouwvergunning
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Verkavelingsvergunning
Ja
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied