Te koop

Appartement
Waregem

Referentie
Stormestr 1.1C
€ 315.000

Het project City Gardens wordt opgetrokken op de locatie van de voormalige galerij met wijnhandel en likeurfabriek van de citroenjenever Wortegemsen. U woont er op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, de stadionvijvers, Park Baron Casier en alle sportinfrastructuur. Er is eveneens een uiterst vlotte bereikbaarheid naar de E17.

De nieuwbouwresidentie bestaat uit 2 gebouwen. Het ene gebouw paalt aan de Stormestraat (City Gardens I), het andere aan de Meersstraat (City Gardens II). Tussen beide gebouwen bevinden zich de garages in een groene omgeving zodat u vanuit de appartementen zicht heeft op een groene binnentuin.

Er wordt extra aandacht besteed aan groen, rust, privacy en comfort. Er worden uiterst ruime budgetten voorzien voor keuken en badkamer, alsook voor de vloerafwerking (parket is inbegrepen). Op deze manier kan u het appartement inrichten met hoogwaardige materialen. Verder beschikt elke als bewoner van de residentie, over een privé fitnessruimte en geniet u van zowel een terras aan de voorkant als aan de achterkant. Op deze manier kan u genieten van de ochtend-, middag- als avondzon.

Dit appartement is gelegen in de residentie City Gardens I, aan de kant van de Stormestraat en heeft een oppervlakte van 92 m² en 16 m² terras, verdeeld over de 2 terrassen. Dankzij de doorzon-leefruimte geniet u van een maximum aan lichtinval. Het terras kan ook betreed worden via de slaapkamer. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers.  De achterkant van het appartement kijkt op een ruime binnenplaats, aangekleed in groen.

Alle appartementen hebben een extra berging inbegrepen op de gelijkvloerse - of kelderverdieping.

Op zondag 19 mei 2019 wordt de werf City Gardens opengesteld voor het grote publiek, tijdens de Open Werven Dag.  De kans is heel groot dat op die dag er veel mensen gecharmeerd zullen zijn van dit appartement. Wenst u nu al alle plannen te bekijken of reeds een antwoord op al uw vragen te bekomen, aarzel dan niet te bellen naar 0468/00.37.94, dan maken wij een vrijblijvende afspraak op een dag en uur dat u het beste past. (wij staan 7/7 voor u klaar, van 08 uur tot 21 uur).

Indeling
Badkamer
1
Berging
2
Keuken
1
Slaapkamer
2
Toilet
1
Terras
2
Woonkamer
1
Technical
Dak
Zeer goed
Raamwerk
Zeer goed
Beglazing
Zeer goed
Verwarming
Zeer goed
Elektriciteit
Zeer goed
Loodgieter
Zeer goed
Sanitair
Zeer goed
Isolatie
Zeer goed
Keuken
Zeer goed
EPC
Zeer goed
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Oppervlakte terras
16 m2
Grondoppervlakte
108 m2
Bouwjaar
2018
Bouwvergunning
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Verkavelingsvergunning
Ja
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied