Te koop

Appartement
Waregem

Referentie
2018-001-4.2C
€ 400.000

Deze prachtige penthouse van 124 m² bevindt zich op het 4de verdiep van residentie Albatros, gelegen op de hoek van de Keukeldam en de Damweg, tegenover Park Baron Casier. Residentie Albatros bestaat uit 16 appartementen waarvan reeds 10 appartementen bewoond zijn. De Grote Markt van Waregem bevindt zich op wandelafstand. Een super grote troef van dit appartement is het feit dat het over een ZUID georiënteerd terras beschikt van 25 m² met een gigantisch mooi zicht over Waregem. 

Zodra u binnenkomt, ervaart u hoe lichtrijk en zonnig deze penthouse is. U wordt er werkelijk helemaal optimistisch van. De leefruimte is 1 grote ruimte met een open ingerichte keuken, eetplaats en salon met voorziening voor een gashaard (wat uniek is in een appartement).
Daarnaast beschikt u over 1 grote slaapkamer met zicht op Park Baron Casier + 1 grote slaapkamer met zicht op de Gaverbeek.  U vindt er ook nog een gastentoilet + een ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en nachttoilet.  Aansluitend aan de keuken bevindt zich een bergruimte waar u een wasmachine en droogkast kan herbergen.

In de vraagprijs is de VERDERE AFWERKING INBEGREPEN van vloerbedekking, keuken, badkamer, toilet, deuren, enz... Het GROTE VOORDEEL voor u is dat u nog zelf de materialen en afwerking kan bepalen.

Bent u benieuwd ? Wacht niet en mail ons op kortrijk@thiers.be of bel 0499/11.77.66, dan maken wij totaal vrijblijvend een afspraak op een dag en uur dat u het beste past.

Ter info : U heeft de mogelijkheid om ook een grote ondergrondse garagebox bij te kopen (individuele ondergrondse berging is verplicht bij te kopen).
 

Indeling
Keuken
1
Eetkamer
1
Salon
1
Open haard
1
Terras
1
Berging
1
Badkamer
1
Toilet
2
Slaapkamer
2
Technical
Dak
Zeer goed
Raamwerk
Zeer goed
Beglazing
Dubbele
Zeer goed
Verwarming
Aardgas
Zeer goed
Elektriciteit
Zeer goed
Loodgieter
Zeer goed
Sanitair
Zeer goed
Isolatie
Zeer goed
Keuken
Zeer goed
EPC
Zeer goed
Bewoonbare oppervlakte
123 m2
Oppervlakte terras
25.25 m2
Grondoppervlakte
149 m2
Bouwjaar
2015
Bouwvergunning
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Verkavelingsvergunning
Neen
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied