Te koop

Appartement
Waregem

Referentie
2018-001-3.3C
€ 475.000

BEZOEK MODELAPPARTEMENT - Appartement met 3 slaapkamers in Residentie Albatros

Dit prachtig appartement van 158 m² bevindt zich op het 3de verdiep van residentie Albatros, gelegen op de hoek van de Keukeldam en de Damweg, tegenover Park Baron Casier. Residentie Albatros bestaat uit 16 appartementen waarvan reeds 10 appartementen bewoond zijn. De Grote Markt van Waregem bevindt zich op wandelafstand. Een super grote troef van dit appartement is het feit dat het over een ZUID georiënteerd terras beschikt van 14 m². 

Zodra u binnenkomt, ervaart u ruimte, licht en warmte.  In de ruime inkomhal bevindt zich het apart gastentoilet en een heel grote vestiaire.  Van hieruit heeft u toegang tot het lichtrijk en de zonovergoten leefruimte, die bestaat uit salon met toegang tot het prachtig zuidgericht terras, evenals grote eetplaats en open ingerichte keuken. U komt snel tot de vaststelling dat dit appartement met kop en schouders uitsteekt door zijn 158 m² bewoonbare oppervlakte.  Dit appartement beschikt over 3 grote slaapkamers, een prachtige badkamer met inloopdouche en ligbad + een nachttoilet, evenals een berging/voorraadkamer waar alle technieken terug te vinden zijn, en waar u meer dan voldoende ruimte heeft tot het plaatsen van uw wasmachine, droogkast en daarenboven nog eens een gigantische voorraadkamer in kan herbergen.

Dit appartement werd onlangs ingericht als modelappartement en is volledig afgewerkt en geschilderd.

Ter info : U heeft de mogelijkheid om ook een grote ondergrondse garagebox bij te kopen (individuele ondergrondse berging is verplicht bij te kopen).

Bent u benieuwd?
Wacht niet en mail ons op verkoop@groepthiers.be of bel 0499/11 77 66 - 056 21 61 61, dan maken wij totaal vrijblijvend een afspraak op een dag en uur dat u het beste past.

Indeling
Toilet
2
Woonkamer
1
Terras
1
Eetkamer
1
Keuken
1
Slaapkamer
3
Badkamer
1
Berging
1
Technical
Dak
Zeer goed
Raamwerk
Zeer goed
Beglazing
Dubbele
Zeer goed
Verwarming
Aardgas
Zeer goed
Elektriciteit
Zeer goed
Loodgieter
Zeer goed
Sanitair
Zeer goed
Isolatie
Zeer goed
Keuken
Zeer goed
EPC
Zeer goed
Bewoonbare oppervlakte
157 m2
Oppervlakte terras
14.75 m2
Grondoppervlakte
171 m2
Bouwjaar
2015
Bouwvergunning
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Verkavelingsvergunning
Neen
Recht van voorkoop
Neen
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Neen
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied